IIQ-Society  IQ

IQ

IQ

2

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

Discussie van de grote problemen

Treurig

 

“Bent u een familie met meerdere mannen?” vroeg ik een mooie jonge vrouw, die met 8 kleine kinderen langs kwam, 4 wit Nederlands en 4 zwart Africaans.

 

Ze lachte verrast: “Nee. Wij zijn een kleuter-school.”

“Nederland sterft uit”, zei ik met blik op de 4 Afrikaanse kinderen en het weten, dat een grote stad met Nederlanders ieder jaar verdwijnt, wegens maar 1.2 kinderen per familie in plaats van de nodige 2.2 .  “Treurig!” was haar reactie, en ze keek me lang aan.  “Wat doen?”  “Weet ik niet.”

Ik ging verder. De ontmoeting gaaf mij te denken. Wat doen?

Na een tijdje vond ik:   een groei-centrum is de oplossing.

In de lente zie je, hoe de natuur de taak aanpakt: een nest bouwen ….. . En wij intelligente mensen zouden het niet kunnen? Nu, een broedkistje hebben wij nog niet. Maar in die richting kunnen wij gaan. Pogingen lopen. Ze zijn ver gevorderd. In de tussentijd zouden wij met tussenoplossingen verdere schade voorkomen.

Het groei-centrum zorgt ervoor, dat een reeks van Nederlanders met eigenschappen, die het land mooi en sterk gemaakt hebben en maken, hun genetische kleren ter beschikking stellen, kopieën van deze kleren (iedere vrouw beschikt over 30.000 kopieén, iedere man over 500 miljoen).  Dat is stap 1.  In stap 2 laat het groei-centrum kinderen groeien via de kinderkliniek, via bekende nieuwe technieken, genoeg kinderen, om het gat te dichten: een stad met 80.000 kinderen per jaar. De wetgeving is om te schakelen van repressief (vandaag) naar in elke zin bevorderen.

 

Het probleem van het wegsmelten van de mooie sterke bevolking heeft vele kanten, maar alleen een reële oplossing: de kinderkliniek. Nederland is een van de rijkste landen der wereld. De samenhang van dit feit met de sterke mensen van het land is onloochenbaar. Als een deel van de rijken van het land 1% van hun vermogen ter beschikking stelt, met weinig beginnend tot later 1%, dan gaat het gebeuren.

De middelen zijn er. En de techniek is er. Het missende lid is organisatie. De oplossing: Het Groei-Centrum Nederland zorgt voor de organisatie.

 

Wetenschap en techniek zijn bezig. Enige stappen meer, en embryo’s kunnen in een kunst-baarmoeder tot baby's groeien. Totdat dit doel is bereikt, dragen menselijke draagmoeders de baby’s uit. Vrouwen, die in de bijstand zitten en geld willen verdienen, zijn er genoeg. Voor het doel werven! Ook vrouwen met IQ-70 kunnen een kind met IQ-120 uitdragen. Via het groei-centrum gaat dat zonder belemme-ringen. Zo beschikt Nederland straks weer over genoeg mensen, die NL mooi en sterk maken. De rijken van NL zijn rijk door hun bedrijven. Hun 1%-investment komt met veel winst terug. Want bedrijven vinden weer slimme medewerkers. Ze bloeien op en verdienen. De eigenaren worden nog rijker.

Het Groei-Centrum Nederland is toch een goede zaak! Wij zouden het tot stand brengen. Is er iemand, die deze mening niet deelt?

 

 

 

 

 

Einde society2-1——————  more .

society2-1

DE

NL

GB

Als volk

overleven!

> Volk, Nation <