IIQ-Society  IQ

IQ

IQ

2

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

 

Fossiel-Vrij

De beweging groeit

 

 

IQ-Society en IQ-Partij vechten sinds lang voor clean energy.

Zelfs voor cheap clean energy. Die is namelijk technisch mogelijk, veel cheaper dan kolen en olie.

 

Als nu, zoals het schijnt, ook de fossiel-vrij-mensen meevechten, dan is dat fijn. Tot voor kort was er een gat. Normale burgers zijn onzeker. Ze hebben nauwelijks energiekennis. Wie onzeker is, wat juist en wat fout is, die doet dan automatisch niet mee.

En de kwaadaardige krachten in de olie-industrie zorgen door desinformatie-campagnes al daarvoor, dat de onzekere mensen nog onzekerder worden.

 

Het is dus fijn, dat er nu jonge mensen zijn, normale burgers, die zich engageren. Ze weten een ding zeker: investeren in fossiele energie is fout. En ze hebben een werkende strategie gevonden: overheden en publieke instellingen zoals ABP, die publiek geld in fossiele energie investeren, worden openlijk aangevallen. Ze krijgen te horen, dat ze moeten desinvesteren, geïnvesteerd geld terugtrekken. Kort formule: Divest! Dat werkt tot op een bepaalde hoogte. En het gaat nog beter werken, zodra de DIM-test breed wordt toegepast tegen functiona-rissen, verdacht van economic crimes (ecocide) tegen de planeet.

 

Foutdoeners  aanvallen is de kerntaak van de fossiel-vrij-beweging.

Niet tot haar kerntaak behoort, nu bindende adviezen aan de investeerders te geven, in welke richting van clean energy zij hun geld dan wel moeten investeren: in zonenergie? Of in windenergie? Of in biomassa?  Of in het terugvinden of in het reconstrueren van energie-producerende apparaten, die er waren, van die video’s be-staan, die dan verdwenen zijn, waarschijnlijk vernietigt door de olie-industrie en krachten erachter. Bijv. Tesla-Converter. Bijv. Stanley_

Meyer-Converter. Bijv. Baumann-Converter. Zie energy0.jaaaa.net !

 

Geen bindende adviezen! Want bindende adviezen zijn splijtstof. Daar zijn verschillende meningen mogelijk. Dan spat de fossiel-vrij-beweging uit elkaar. Het is dus verstandig, zich te beperken.

Ook is het verstandig, van begin aan maatregelen te nemen, dat de beweging niet kan worden geïnfiltreerd door undercover-mensen van de olie-industrie. Undercover de topposities bezetten en van daar uit dan dwarsbomen is standaard bij de olie-industrie. De DIM-Computer is een werktuig, om de beweging zuiver te houden. Zie www.DIM-Club.jaaaa.net !

 

Het divest-gevecht is een kerntaak van fossiel-vrij. Dan de investeerders laten kiezen, hoe ze willen investeren in clean energy.

Maar, denk ik, het behoort ook tot de kerntaken van fossiel-vrij, nieuwe energie-technieken bekend te maken bij het brede publiek.  Dan wordt de beweging eerst echt sterk. Want het behoort tot de basis-taktieken van de fossiel-industrie, daarvoor te zorgen, dat surprise-solutions onder de radar van het brede publiek blijven, dus nauwelijks gezien worden. Bijv. door alle kranten en massamedia, zelfs de publieken, voor hen te sperren. Ze hebben deze macht. Wij zien het. Het gaat zelfs zover, dat ook studentenkranten niet daarover mogen schrijven. Ik en de mensen van IQ-Net en IQ-Partij zien het sinds jaren, dat de studentenkrant Delta in Delft geen woord over de wolkenwind-machine Stormvogel schrijft, ondanks dat de ontwikkeling in Delft liep en doorgegaan is en altijd sterker is geworden, door innovaties bovenop de basisinnovatie, die met de internationale DSM-Prijs werd bekroond. De Sturmvogel is nu de sterkste windmachine der wereld, 20 keer sterker dan de omstreden windmolens van de oude generatie, de lelijke asperges-stangen met de draaiende armen bovenop, die niemand in zijn achtertuin wil hebben. De mooie Sturmvogel cirkelt op 2 km hoogte. Geen storing van ogen en oren. De landschap blijft mooi en intact.

Ik hoor het ook van andere ontwikkelaars, dat hun oplossing door de overheid en het machtssysteem niet wordt gesteund en gelijktijdig onder het radar van het brede publiek wordt gehouden. Bijv. de elektrisch rijdende ‘Fluisterbus’. Alle bussen van het OV rijden verder op diesel, vele jaren naar presentatie van de ‘Fluisterbus’. Extra pijnlijk, dat nu is gevonden, dat dieselstank veel schadelijker is dan gedacht en kanker veroorzaakt.

 

Als de fossiel-vrij-beweging oplossingen, die er al zijn, in het bijzonder surprise-solutions, zonder waardeoordeel en zonder bindend advies in het radar van het brede publiek brengt en de pogingen van de fossiel-industrie torpedeert, ze onder de radar te houden, dan doet ze recht aan een van haar kerntaken en zal snel nog sterker worden, snel nog meer mensen aantrekken en veel meer successen boeken.

 

Einde society3-5 ——————  more .

society3-5

DE

NL

GB