IIQ-Society IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

Met IQ gaat alles beter !

IQ-Movement presenteert meningen en voorstellen:

 

 

Hongerloon plus

 

Het is waarschijnlijk, dat agenten van de politiestaat, die er volgens IQ-observaties in grijze zones structureel actief zijn (zie party2-2-0), in het geheim een extrabetaling [ een plus ] boven op hun loon krijgen, terwijl de normale eerlijke politieagent met een hongerloon naar huis gaat.

Waarom zouden ze de risico’s van hun vrede overtredingen van de wetten voor een hongerloon op zich nemen?! Ze werken voor een hongerloon+ !

 

De stelling van IQ is normaal moeilijk te bewijzen. Toch indien de Wonder-Test DIM wordt ingezet (de DIM-Test-Computer is sinds kort bij de NL-politie aanwezig), dan ligt het bewijs in no time op tafel.

 

IQ-Movement roept eerlijke politie-agenten op:  vormt groepen en zet u in groepen in voor de toepassing van de Computer-Test DIM op beschuldigde en verdachte agenten:  bewaking van de integriteit van de politie met computerkracht! En ook alle politici op integriteit door-testen via de wondertest. Dan krijgt u uw recht sneller: een eerlijke loon! IQ is voor een beter politieloon dan een hongerloon, daarmee de goede mensen niet weglopen en de politie haar belangrijk werk goed kan doen: de burgers beschermen.

 

De politiestaat-machttechniek werkt, als de burgers niet opletten. Dat leert de geschiedenis!

Zet ook de minister A.v.d. Steur aan de DIM-Computer en laat hem bevragen, wat hij over de oprukkende politiestaat en systematisch bezige criminele politieploegen weet! (het is heel onwaarschijnlijk, dat hij daarover niets weet). In het kader van bescherming van de burgers behoort dit ook bij het politiewerk. Controle van de toppen behoort bij het politiewerk. Daarvoor hebben groepen van moedige politie-mensen nu een geschikt werktuig: De wonder-test DIM.

 

Met IQ gaat alles beter! IQ maakt u met de

nieuwe integriteit– en veiligheid-test DIM bekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bescherming van de integriteit van politie, politici en parlement met computerkracht!  DIM = Doer Information in Memory. Wonder-Test ontdekt kennis van testpersonen via DIM-Computer.

De rechtsstaat ontwikkelt meer kracht, werkt sneller en efficiënter.

 

 

 

Einde society1-2-4 ——————  more

www.society1-2-4.jaaaa.net

DE

NL

GB

www.party2-2-0.jaaaa.net