Die WTB-Gruppe hat für 700.000 Arbeitslose in NL die Werktauschbank (WTB-Bank) eingerichtet. Via diese Bank können Arbeitslose und andere (jeder kann mitmachen) ohne Geld in einem Netz füreinander arbeiten/werken. A werkt für B,  B werkt für C, … , Y werkt für Z, und Z werkt wieder für A. Getauscht wird in unserem WTB-Netz nicht Werk gegen Geld, sondern Arbeitsstunde gegen Arbeitsstunde.

 

Werkgeber en Werknehmer finden sich persönlich oder via Telefon oder via e-mail.

Ein Computer registriert die Aktivitäten. Der Computer bekommt Informationen via e-mails an wtb@jaaaa.net, die e-mail-box der Bank.

Im Computer stehen in einer Liste G ( G für Werk-Geber), gesorteerd naar regio en naar soort van het werk, Leute, die Arbeit vergeben wollen, und  in einer Liste N ( N für Werk-Nehmer),  Leute, die arbeiten wollen. Jedes WTB-Mitglied kann seine Wünsche in Liste G und /oder in Liste N äussern.

So geht es:

Stap 1: Werkgever en werknemer maken en afspraak (best schriftelijk) over het werk en de prijs. Betaald wordt met basis-uren. 1 basis-uur heeft een waarde van 1 uur eenvoudig werk. Specialisten, die moeilijk werk verrichten, kunnen voor een uur werk 2 of 2.5 basis-uren vragen. Dat bepalen werkgever G en werknemer N samen.

Stap 2:  N werkt voor G.

Stap 3:  G controleert het werk en stelt schriftelijk vast: “Het werk is verricht. Ik ben tevreden. Ik wil voor het werk 12.5 basis-uren (afkorting: 12.5 Bas) betalen. N krijgt een kopie, getekend door G.

Stap 4:  G mailt aan wrb@jaaaa.net : ik betaal 12.5 Bas aan N voor werk op ……. .

Stap 5: N mailt aan wrb@jaaaa.net : ik heb voor G. op ……. gewerkt. G is tevreden en wil 12.5 Bas aan mij betalen. Bewijs van tevredenheid in mijn handen.

Stap 6:  Als beide e-mails binnen zijn en klikken, boekt computer 12.5 Bas van rekening van G over naar rekening van N.

 

Dieser einfache Klick-Prozess läuft programm-gesteuert automatisch (niedrige Kosten) und ist gut abgesichert.

 

 

Ovaal: more

 

Die WTB-Bank ist ein Verein. Hinter der WTB-Bank stehen

Rechte-Pflichten-Partei und IQ-Partij (Wissenschaftler-Techneuten)

Ovaal: more

 

Werktauschbank

Die Wirtschaft wieder zum Laufen bringen

society

  Wir werken

 an Lösungen

Page 1 of 2

Tekstvak: Teil der 
prämierten
Website
Society8.
 .jaaaa.net
 
.> Wirtschaft <

Als u lid wordt, krijgt u 10 Bas krediet van de WRB-bank ter waarde van rond 100 . Verder krijgt u meteen reclame-middelen ter waarde van 10 , om zelf verdere leden te werven. Voor ieder door u geworven lid krijgt u 10 . Werft u 10 nieuwe leden, dan hebt u dus 100 verdient. U betaalt eenmalig 50 voor de lidmaatschap in de WRB-bank, die u vele mogelijkheden biedt, zonder geld werk gedaan te krijgen, samen met anderen. Met de grootte van de WRB-bank groeien de mogelijkheden. Daarom loont de inzet, nieuwe leden te werven. Zorg daarvoor, dat de boom van leden, die door u ontstaat  -  door u geworven leden werven weer leden  -  vele takken krijgt. Werft een door u geworven lid een nieuw lid, dan krijgt u 5 . In de volgende vertakking krijgt u 4 , dan 3 , enzovoort, over 11 vertakking-niveaus. De 10 voor een direct geworven nieuw lid zijn dus eerst het begin! Vele kleine premies van 5 , 4 , 3 , … volgen.  Wij hebben deze geld-prikkel ingebouwd, daarmee de WRB-bank snel groeit. De verdiensten uit werving kunt u, als u wilt, in Euro’s uitbetaalt krijgen. Via Internet kunt u uw rekening bekijken, wanneer het u uitkomt.

 

Met de oude munten en papiergeldsorten staan de deuren wijd open voor speculatie, corruptie en bedrog. Goldmen-Sachs-Bank en C.G. Morgan-Bank hebben een nieuw voorbeeld voor Mega-bedrog op basis van het oude geld geleverd. Ze hebben de crisis gefabriceerd en vele mensen werkloos gemaakt.

Met de nieuwe munt Bas is het moeilijk te speculeren. Een zeepbellen-economie, 5 keer groter dan de echte economie, is daarmee niet op te bouwen.

De nieuwe munt Bas (basis-uren) helpt, de echte economie te smeren en weer aan de praat te krijgen. Doe mee! De investering is klein en komt snel terug.

 

De WRB-Bank wordt gesteund door Rechten-Plichten-Partij (zie www.rpp.jaaaa.net)en IQ-Partij van wetenschappers en techneuten, en door NGO’s.

 

De politici vinden geen recept, om de munt- en economie-problemen onder de knie te krijgen. Nu zijn de wetenschappers en techneuten aan de buurt.

 

 

Ovaal: more

Rechten-Plichten-Partij bespreekt

oplossingen. RPP werkt binnen en buiten de parlementen.  www.RPP.jaaaa.net

Ovaal: more

 

Hoe lid worden?

society

Art.7, grondwet

  Wij werken

 aan oplossingen

society