Rechten-Plichten-Partij RPP

      zet zich in voor uw rechten

 

U werkt vlijtig en vervult uw plichten. Toch de dominerende politieke kaste weigert u een groot deel van uw rechten:

 

   

Ovaal: more
Tekstvak: Solution of
Tekstvak:   big problems

Society-

Tekstvak:

RPP.jaaaa.net

in plaats daarvan wordt u gedwongen, energie uit olie en kolen af te nemen, tegen hoge prijzen. Bestudeer uw nota voor directe energie! Daarnaast verhoogt dure energie de transportkosten en alle andere prijzen.

Uw recht op cheap Clean Energy,  op cCE  (1)

Uw recht op een prijsgerechte woning  (2)

in plaats daarvan moet u extreem hoge huur-kosten rsp. hypotheek-kosten opbrengen, die grote delen van uw inkomen opvreten.

in plaats daarvan nemen u de supermarktketens, die de prijzen dicteren, een meervoud van eerlijke prijzen af.

 

 

Uw recht op prijsgerechte voedingmiddelen  (3)

Uw recht op gezondheid  (4)

in plaats daarvan verkopen de Multinationals en Multi-Miljardairs via hun dure supermarktketens aan u heel bewust 1000 producten, in welke sterk schadelike stoffen zitten, al lang bekend, daaronder sluipend werkende stoffen, die de generaties-gezondheid ruineren, degeneratie en uitsterven veroorzaken, sinds 1932 bekend.

Uw recht op eerlijke informatie  (5)

Uw recht op politieke medezeggenschap  (6)

in plaats daarvan serveren u de massamedia’s in bezit van Miljardairs, verbonden met de dominerende politieke kaste, gefilterde informatie, getinte informatie en desinformatie.  Voorbeeld  9/11.

in plaats daarvan mag u een keer in de 4 jaren in schijndemokratische verkie-zingen een kruisje zetten, op een partijlijst stemmen. Een groot deel van de ‘vriendelijke kandidaten’ op de lijsten zijn leden van de dominerende politieke kaste.  Ze zorgen daarvoor, dat u uw grondrechten (1),(2),(3),(4),(5),(6) niet krijgt en verder uitgeperst en gemolken wordt. Geld ist vloeibaar. Deelstromen worden afgelenkt en in de zakken van de dominerende kaste gelenkt, in de zakken van de superrijken. U mag arm blijven. De onverzadigbaren willen nog rijker worden. Op uw kosten.

Doorzie het systeem! Ondersteun en kies RPP! Wij zorgen er-voor, dat u meer krijgt: niet een half, maar een compleet stuk van de grote taart van de gemeenschappelijke arbeidsresultaten.

 

Rechten-Plichten-Partij bespreekt problemen en

oplossingenRPP werkt buiten en binnen de parlementen

Ovaal: more

society

Art.7

Grondwet

Meningsvrijheid

Tekstvak: Visie 
op morgen

www.society6-6-nl.jaaaa.net