Zweden niet:  Vuur-rellen ontevredene gasten Stockholm.

 

Engeland niet:  Moord op militair. Vuur-rellen ontevredene gasten London.

 

Frankrijk niet:  Brandende huizen en auto's. Vuur-rellen ontevredene gasten Parijs.

 

Nederland niet: Ontevredene Islam-gasten plegen moord op Theo van Gogh. Ontevredene Islam-gasten uit Marokko en Turkije, door onbeteugelde geboorten in aantallen enorm gegroeid, traineren nu als jihadisten in Syrië voor de grote Sharia-strijd om Nederland. De filosofische zwaktes van hun moraliserende Sharia-religie kunnen hun hersenen niet zien. Ze komen niet op het idee te vragen, hoezo hun almachtige god Kalasjnikovs nodig heeft (is toch vreemd! of niet?). Ze laten zich fanatiseren en grijpen de Kalasjnikovs. Kunnen wij zwijgend toekijken?

 

Het probleem heeft vele kanten, maar alleen een echte oplossing: de kinderkliniek.

Over de filosofische achtergrond staat meer op www.dna-klerenmaker.jaaaa.net.

De kinderkliniek kan de toekomstige kinderen van de vreemde gasten genetische kleren bezorgen, met die ze geďntegreerd kunnen leven, niet meer vreemd, niet meer opvallend, niet meer benadeeld door achterstands-hersenen met zwakke intelligentie.

 

In de kinderkliniek kunnen ontevredene gasten voor een set van positieve genetische eigenschappen voor hun toekomstige kinderen kiezen, zodat deze niet meer dezelfde belemmeringen beleven als ze zelf. In hun intelligente hersenen zijn de kinderen dan aangepast aan het immigratieland. Door onbedachte verwekking van kinderen in genetische probleemkleren worden problemen in stand gehouden, door overtollige verwekking nog vergroot. Door bedachte verwekking van kinderen worden problemen echt opgelost. De kinderkliniek is de oplossing.

 

Op diepe temperaturen, gedoneerd door de beste mensen van het land, wachten genetische kleren in de kinderkliniek op personen, die ze willen benutten in het komende leven. Waar komen deze personen vandaan? Zojuist geschapen door de Christen-god? Of door de concurrerende Islam-god Allah? Of komen ze, nooit geschapen, uit de wijdten van het kosmos: de mening van Boeddha en van de wetenschap. Zijn ze op een eeuwige rondreis? Maakt niet uit! Mensen zijn oneens daarover. waar ze vandaan komen. Maar dat ze allen een goed leven willen, daarover zijn alle mensen wel eens. Dus hebben ze baat aan goede genetische kleren.

Ovaal: more

Rechten-Plichten-Partij bespreekt mogelijke

oplossingen. REPP werkt binnen en buiten de parlementen.

Ovaal: more

 

Vreemde Gasten

integreren: hoe kan dat ?

Niemand heeft het probleem onder controle

society

   Discussie van

 grote problemen

“Hoeveel taboes komt u tegen?”  “Bijna 100% taboe-thema’s!”  “Worden onze grote problemen door taboes in stand gehouden?”

Art.7, grondwet

Tekstvak: Deel van de 
prijsbekroonde
Website 
society5-1-nl.
.jaaaa.net

> Immigration <