Gezien op het feit, dat regeringsbesluiten langdurig op een sublieme manier kunnen worden beÔnvloed, ongeoorloofd, maar voor burgers volstrekt onzichtbaar,

en dat er sinds enige tijd een test is, om deze ongeoorloofde processen zichtbaar te maken,† formuleren wij het volgende wetsvoorstel:

 

De Minister President en iedere minister wordt wettelijk verplicht, aan te bieden, de DIM-test te doen (DIM = detecting concealed information in memory)

en in de test te bevestigen, dat bij hem geen verzwegen ongeoorloofde invloeden op zijn besluiten aanwezig zijn.

 

Een voorbeeld van een ongeoorloofde invloed is, verbonden te zijn aan een geheime groep, die daarvan leeft, de maatschappij de beroven. Bekend is, dat 2 Minister Presidenten van ItaliŽ verbonden waren aan de maffia, Andreotti, die een broederkus wisselde met de nr.1 van de Maffia van toen, en Berlusconi, die beschermgeld betaalde aan de maffia. ItaliŽ is niet ver weg. En naast de Italiaanse maffia kennen wij maffia-groepen, die wereldwijd verspreid zijn, met leden, die, omdat lokaal sterk aangepast, nauwelijks te herkennen zijn. Het is dus waarschijnlijk, dat ze ook in Nederland ageren en de politiek hebben geÔnfiltreerd, om van boven te kunnen roven.

Naast maffia-groepen zijn er economie-groepen, die hun mensen gecamoufleerd de politiek in sturen, om hun belangen door te zetten: de bekende lobbyisten. Als een stille lobbyist van de tabaksindustrie minister wordt, zouden wij dat niet fijn vinden. Via de DIM-test kunnen wij vandaag makkelijk zeven en schade voorkomen. De test hebben en niet benutten is tegen de interesses van de burgers. De test hebben en niet benutten is onverantwoordelijk.†

Ovaal: more

 

Rechten-Plichten-Partij REPP : Wie zich het recht neemt, ons

te regeren, heeft de plicht, door de corruptie-controle DIM te lopen.

Ovaal: more

society

† Wij werken

aan oplossingen

Art.7 Grondwet

†en anderen

†aan problemen

 

†Wetsvoorstel

 

Tekstvak: Deel van de
bekroonde
Website 
society10-5-nl.
.jaaaa.net

> Regering <

society

 

DIM-Test† Ministers en Minister President

www.society10-5-nl.jaaaa.net

Functionarissen door de corruptie-controle DIM

laten lopen! Overheids-Corruptie bestrijden met DIM.

Detection-

inside-Memory

DIM-Test of science